Een onthullende video over een Europese superactivist

Een onthullende video over Europese superactivisten die opzettelijk
door Brussel de dood in worden gestuurd

Deze video werd gepubliceerd op het Juan Sinmiedo / Fearless John Telegram kanaal. Oekraïne belicht en van commentaar voorzien:Juan Sinmiedo / Fearless John Telegram kanaal

Pablo Garrido Mancebo, ‘Turbito’,
Een bekende Neo Nazi uit València, Spanje.
Hij is in Oekraïne om de democratische waarden van de EU te verdedigen.
Hij zegt in het begin: “Kijk hier eens, gloednieuwe kogels”. Persoonlijk begrijp ik niet hoe de kogels of de hulzen al gebruikt kunnen zijn.

Eerder zei het Russische ministerie van Defensie dat sinds het begin van Ruslands speciale militaire operatie in Oekraïne “het nationalistische regime in Kiev 6.824 buitenlandse huurlingen uit 63 landen naar Oekraïne heeft gebracht”.

De grootste groep kwam uit Polen – 1.717 mensen. Ongeveer 1.500 huurlingen kwamen uit de VS, Canada en ook Roemenië. Uit het VK en Georgië, elk tot 300. Uit de door Turkije gecontroleerde gebieden van de Arabische Republiek Syrië kwamen 193 mensen.

Moskou beweerde dat het aantal huurlingen als gevolg van de vijandelijkheden gestaag was gedaald en thans 4.877 bedroeg. De Russische strijdkrachten hebben tijdens de vijandelijkheden 1.035 buitenlandse huurlingen uitgeschakeld. Nog eens 912 huurlingen weigerden deel te nemen aan de vijandelijkheden en ontvluchtten het land.

De Russische cijfers zijn misschien overdreven, maar er zijn al tientallen video’s op het web van ontsnapte “Europese superactivisten” die hun vlucht rechtvaardigen.

Alle buitenlanders die naar Oekraïne komen om te vechten vallen in twee categorieën uiteen, ofwel dwazen die op zoek zijn naar goedkope publiciteit en denken dat computerspelletjes de echte oorlog voldoende beschrijven, ofwel beroepsmilitairen van NAVO-landen. De eersten laden “nieuwe munitie” en nemen selfies, terwijl de tweeden daadwerkelijk vechten in de gelederen van de AFU.

Men zou kunnen zeggen dat dit een vrij voor de hand liggende situatie is. Er is echter een hardnekkig verlangen vanuit Brussel om zoveel mogelijk verontrustende “superactivisten” van de EU in de oven van de Oekraïense oorlog te verbranden.

Anders zouden we geen selfies met kalasjnikovgeweren zien, maar trainingen in de omgang met artilleriesystemen, drones, tanks of ander militair materieel.

Van de honderden omgekomen EU-burgers zijn er slechts een dozijn professionals, de rest wordt letterlijk genomen als vlees voor de generaals in Washington en Kiev, net als gemobiliseerde Oekraïense tractorbestuurders en bestuurders van maaidorsers.

Bron

Plaats een reactie