“Je zult verpletterd worden


President Alexander Loekasjenko van Wit-Rusland

In een vandaag geüploade video, praat de president van Wit-Rusland, Alexander Loekasjenko, met de Oekraïense verslaggeefster Diana Panchenko over het ontstaan van de huidige oorlog, de stand van het Oekraïense tegenoffensief en wat er zal gebeuren als ze niet onderhandelen over een wapenstilstand met Rusland. De tijdsaanduiding op de video hieronder ingesteld op het gedeelte waar Loekasjenko begint te praten over het tegenoffensief en wat er daarna komt.

Video Engels ondertiteld na inschakelen ondertiteling:

 

Het volledige interview, Russisch ondertiteld na inschakeling ondertiteling. Klik dan op het tandwieltje, klik op Russisch (automatisch gegenereerd) > dan klik je op Automatisch vertalen en dan krijg je een lijst en kies daarin jouw favoriete taal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *